Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 14 november 2014

Klaar!

Ziezo, ik ben er klaar voor!

Ruimte gemaakt, stoelen staan klaar, de laatste bestellingen kwamen vanmiddag binnen en nog gauw even in de kasten geruimd. En de nieuwe handgeverfde garens waren ook op tijd droog om een plekje te krijgen.


We hebben heerlijk geexperimenteerd met pastelletjes...


Deze week mocht ik een leuke sjaal fotograferen van een klant, gemaakt met 1 streng glittertjes/handgeverfd en aangevuld met een effen kleur sokkenwol.



Zo leuk! Want zo kun je een prachtig garen waar je misschien niet veel van hebt combineren tot iets moois! Het patroon komt van Garnstudio.

En de Zeeuwse Deken (originele exemplaar) ligt nu ook in de winkel. Tot morgen!

4 opmerkingen:

  1. Succes en een hele fijne middag morgen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wens je een heerlijk weekend,
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Succes, veel plezier en een mooi weekend gewenst!
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Succes en wat een mooie sjaal werd er weer gemaakt met de glitterwol!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen