Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 17 april 2014

Yerseke

Al een aantal jaren ben ik bezig met onze visserstruien - wie me een tijdje volgt weet dat wel. Naast de Arnemuidse trui (als breipakket en kant-en-klare-versie) hebben we ons gestort op varianten in vesten, mutsen, sokken en nog veel meer. Op Tikkeltje Zeeuws vind je de hele vloot aan pakketten voor de meest uiteenlopende projecten. Een daarvan heb ik eigenlijk op dit blog nog niet goed belicht:


Dit meisjesvest is gebreid in het motief van de visserstrui van Yerseke. 
Het is een afwisseling van banen in tricotsteek en kabels.


Je vind meer informatie over het motief van deze trui op het blog van Zeeuwse Visserstruien.


We breiden dit vest van Softfun of Miami, beiden 60% katoen/40 % acryl. Het garen is heerlijk zacht en goed te wassen in de wasmachine, en voor de zomer heel geschikt.Je kunt het pakket voor het kindervest bestellen via Tikkeltje Zeeuws, het is beschikbaar in maat 116 - 164. We hebben van dit garen heel veel kleuren op voorraad.


Ondertussen broeden wij lekker door op een heel nieuw project met visserstruien, wordt vervolgd....!

2 opmerkingen:

  1. Heel mooi vestje, een prachtige steek en de kleur is helemaal mijn ding! Als ik ooit een kleindochter heb, weet ik wat te breien :-)
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...