Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 2 april 2014

Bijzonder Paashaasje

Ik heb al eens geblogd over de schattige patronen van LalyLala, maar dit lieve Paashaasje is aanleiding om dat nog eens te doen:


Dit is Rita, is het geen dropje? Het plaatje suggereert een beetje dat het patroon gratis is, maar dat is niet helemaal waar. Je krijgt een gratis beschrijving om een basispop om te toveren tot dit paashaasje met lange oortjes, een doddig staartje en een prachtig geborduurde buik. Je moet dus eerst een patroon kopen, maar deze zijn echt de moeite waard! Je kunt de patronen van Lalylala bestellen via Etsy of Ravelry. Bij de meeste patronen op Etsy staat geschreven dat het patroon ook in het Nederlands is te bestellen. Rita is gemaakt van 2 bolletjes Catania en wat restjes borduurgaren.

Je vind de beschrijving om het basispatroon te veranderen hier (Engels)5 opmerkingen:

 1. Superknap konijn, maar dat kan niet anders, het draagt mijn naam :-)
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Liefde op het eerste gezicht.... Die oortjes, dat pompoenstaartje, dat geborduurde buikje.... Ooooch, wat een schatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ооооооооооооооо! super! bravo!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. So cute! I love the cross stitch detail.
  Sheila
  http://sheilazachariae.blogspot.com/2014/03/on-my-needlesknitting-in-technicolor.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb lupo het schaap gemaakt en als je een patroon hebt zou je ook Rita kunnen maken. Maar nu heb ik de voeten af en ben ik bezig aan het lijf, maar bij lupo moet je HST en bobbelsteken maken. Moet je voor Rita in plaats daarvan vaste maken? En iedere keer afhechten of toch in een spiraal blijven haken?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...