Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 12 april 2014

Fotolijstjes

Vorige jaar blogde ik al eens over deze leuke fotolijstjes. Deze week mocht ik er weer een paar in de winkel fotograferen van Annelies (ik deed dat met een foto van onze andere website  www.kinderverkleedkleding.nl )


De basis is een ring van ca. 7 cm doorsnede (dit zijn armbandjes van de Action). Je vindt een uitgebreide beschrijving met foto's op Ilona's blog.


Annelies liet me ook de haakrol zien, het is al een dik exemplaar vol met verschillende haaksteekjes.


Je kunt al deze steken voor de haakrol vinden op de website van Wieke van Keulen. Wow, zóveel steken op een rij, allemaal met uitleg, foto's schema's en afkortingen!


2 opmerkingen:

  1. Ik heb ze ook al meerdere keren gemaakt deze lijstjes, zó leuk om te doen!
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vind ze nog steeds zoo leuk, die fotolijstjes!! Hardstikke leuk idee!

    fluffytiger.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...