Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 3 april 2014

Uitgeteld!

Vandaag voel ik me een beetje uitgeteld....
Toen ik vanmorgen opstond (althans, probeerde) had ik gigantische evenwichtsstoornissen zodat ik rap weer terug mijn bed in dook. Ali nam de dagelijkse routine over, en ik probeerde de morgen door te komen in het donker op mijn bed, en door zo weinig mogelijk mijn hoofd te bewegen zakte de duizelingen gelukkig wat weg. Nu ben ik zo gammel, maar het lukt wel weer.
Een keer in de zoveel maanden heb ik dat. Lastig...
Afijn, vandaag niet zoveel puf om iets origineel op te zoeken, dit vond ik wel bij mij passen vandaag:

zilalila nest cushion

Zo'n grof gebreid relaxkussen lijkt me wel wat! Ik vond het bij Zilalila, waar je deze beanbags kant en klaar kunt kopen. Ter inspiratie!

14 opmerkingen:

 1. Aah Jeanet, wat akelig. Zulke dagen zijn niet goed. Gelukkig dat Ali wat van je kan overnemen en jij daardoor even rust hebt.
  Hopelijk knap je snel op.
  Liefs, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goh Jeanet, wat vervelend! Ik vroeg me meteen af: heb je soms fibro? Daar krijg je dat ook van, in drukke tijden vooral. goed dat je even rust kan nemen, kun je daarna weer genieten van de dag. Dat wens ik voor je, Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat naar beterschap ik hoop dat het gauw beter zal zijn !!
  Groetjes Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap Jeanet, probeer het maar even rustig aan te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beterschap, zorg goed voor jezelf. Groet Hanny.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh jeanet wat vervelend ja neem maar even rust,dat heb je dan nodig

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziekte van Meniere is heel akelig, ook vanwege het onvoorspelbare. Heel vervelend als je net veel wilt doen. Hopelijk blijft het nu weer lang weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O. o, o, o.... wat naar nou!
  Maak je je ook niet een beetje te druk?
  Wil je niet alles een beetje te goed doen?
  De winkel runnen, inkopen, verkopen, ideetjes bedenken, bloggen, je huishouden, je gezin, af en toe een verjaardag..... pffft... ik word al moe als ik dit opschrijf...........
  Misschien is het handig als je een kleieieieinnn beetje gas terug neemt? Je hoeft nog niet perse te remmen, maar ietsjes minder gassen kan soms handig zijn!!
  Sterkte ermee in ieder geval!!
  Lieve groet,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat balen! Die zitzakken zien er wel heel fijn uit om te relaxen, maar het lijkt me wel pittig om ze te makken (zwaar). Kun je er niet iemand bijnemen voor een paar uurtjes in de winkel? Heb zelf ook een eigen bedrijf en weet dat je uiteindelijk voor veel dingen toch zelf moet komen opdraven, maar misschien kan een extra paar handen voor wat extra lucht zorgen? Voor nu beterschap en rustig aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Niet zo leuk voor je Jeanet, hopelijk ben je snel weer de oude! Evenwichtsstoornissen is niet zomaar iets, verzorg je maar of laat je verzorgen en op tijd rust nemen is misschien ook niet slecht. Of het iets rustiger aan doen, wat natuurlijk niet makkelijk is. Beterschap!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat vervelend Jeanet. Ik weet er alles van. Ik heb er ook veel last van gehad, maar sinds ik er medicijnen voor slik gaat het een stuk beter. Waarschijnlijk ben je dan morgen ook nog niet helemaal fit.
  Beterschap. Verwen je zelf maar lekker met zo'n zitzak.
  En wat fijn dat Ali de winkel ook kan doen. Ik zie hem al bezig met al die dames die om advies vragen.
  Groetjes Corrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. He wat naar Jeanet. Hoop dat je iets opknapt?
  Beterschap in ieder geval.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb eens in de zoveel tijd een enorme migraine aanval, dan ben ik ook drie dagen uit de running. Niets aan te doen, maar wel vervelend. Weet dus hoe je je voelt. En helemaal beroerd is dan dat je niet eens kunt haken. PFFF!
  Groetjes en beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoop dat je gauw weer beter bent Jeanet!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...