Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zondag 27 april 2014

Handwerk-middag

Nog een kleine week en dan is het zover: op 3 mei houden weer ons "open Handwerkcafé"! Een gezellig samenzijn met andere haaksters en breisters om elkaars werk te bewonderen, inspiratie op te doen, samen te handwerken (als het er van komt...), kletsen, koffie leuten, vragen te stellen en blogsters te ontmoeten!


Bij deze nog wat foto's van de vorige keren:
Wij zorgen natuurlijk voor koffie en thee en allerlei lekkers. Neem je handwerkje mee en schuif aan!
Zaterdag 3 mei vanaf ca. half 2.

Ik heb echt geen idee hoeveel mensen er komen, ik zorg in elk geval dat alle stoelen die ik kan vinden gereed staan. Wie er wél komen zijn Wieke van Keulen (ze neemt weer nieuwe ontwerpen mee!), Annelies Baes (ook zij neemt van alles mee, ook ontwerpen uit haar boek Heerlijk Haken), en Jellina die beloofd heeft om in elk geval haar prachtige sjaal van de Invicta Colour mee te nemen - en nog meer!

Foto

Tot zaterdag!

8 opmerkingen:

 1. Jammer dat het zo ver weg is voor mij, anders had ik ook wel eens willen komen

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaah Jeanet, wat zou ik graag komen als ik kon. Het is altijd zoo ongelooflijk leuk!! Maar dat lukt niet vanuit Griekenland :-)).
  Voor jou en de anderen, fijne breicafémiddag!!!
  Liefs, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kom ook :-) en ik hoop dat mijn "Completely Crazy Circles" dan ook af zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zal kijken of het lukt om te komen. Jeanet, heb jij nog Scheepjes Ambiance Markoma kleur 0179 part. 128135? Hoor het graag van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waar is het? Woon in Berkel en Rodenrijs.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...