Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 23 april 2014

Koningsdag

Over een paar dagen vieren we onze eerste Koningsdag! In Arnemuiden vieren we dat met een gezellig feest, je kunt het hele programma hier vinden.


Ik geniet altijd van deze dag, we worden al vroeg wakker want om 8 uur wordt er al muziek gemaakt op de kerktoren (tja, en als je daar zo'n beetje onder woont...), de eerste muziekorpsen lopen al een rondje en vanaf die tijd is er overal wel wat te doen. Tussendoor een bakje koffie met een oranje Tompouce van de bakker naast ons, wat wil je nog meer. Ik ben gestrikt om 's middags als vrijwilliger bij de kinderspelen te helpen.
Het is misschien wat overbodig om te zeggen dat de winkel deze dag gesloten is! Overigens is het wel erg leuk om deze dag in Arnemuiden te zijn, want deze dag begint ook het museum-seizoen weer, het Museum en de Werf zijn vanaf zaterdag weer open (elke woensdag en zaterdagmiddag).


Om in stijl te blijven: Van Wieke kreeg ik nog een paar linkjes voor gepaste accessoires!


Het patroon voor het strikje vind je hier

En wil je nog een Vlaggetjes-slinger maken?


Het patroon van het vlaggetje vind je hier.


2 opmerkingen:

  1. Op naar koningsdag! Jullie gaan er echt helemaal voor! Alles in stijl, zo hoort het ook, alleen wij Belgen zien het iets anders :-)
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Jeanet, bedankt voor de link. Ik wens je een heel gezellige Koningsdag toe. Ben benieuwd of het anders voelt...
    Groet, Wieke

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...