Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 8 april 2014

Kees

Dit is Kees, de hond!


Kees is een van de knuffels uit het nieuwste boekje van Annita Wilschut, samen met Mies en Teun.

Mijn moeder breide Kees met een dubbele draad, een draad Invicta Colour en een effen lila draad sokkenwol. De knuffen werd gebreid op 3½, lekker strak zodat de vulling er niet uit komt!


Zoals alle knuffels van Zij maakt het, is Kees uit 1 stuk gebreid, in het rond op 4 of 5 pennen of een rondbreinaald. Het boekje staat vol met foto's ter verduidelijking van het patroon.


Het boekje kost € 6,50 en is bij ons te bestellen. Wil je gelijk een compleet pakketje? Dat kan! Een pakketje kost € 22,95 (voldoende wol voor 1 knuffel en het boekje met patronen voor Mies de poes, Kees de hond en Teun de Vos), mail voor meer informatie. Verzendkosten voor dit pakketje zijn 3,95.


3 opmerkingen:

 1. Hij is superschattig! Ook ik bestelde laatst bij Anita het boekje al en mijn hondje is bijna klaar, ik gebruikte enkel sokkenwol op naaldjes 2 en het wordt een dotje!!!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een compliment voor je moeder! Ik begon ook aan Anita's befaamde aap... wat een gevecht! Knap hoor om die hond uit een stuk te breien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor je blog vorige week, kende ik Jacobus niet. Maar toen ik erover las, was ik verkocht en inmiddels staat Jacobus bij me op de pennen

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...