Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 11 april 2014

Inspiratie!

Ben je ook een van de vele haaksters die meedoet aan de CAL-deken? Dan is deze omslagdoek waarschijnlijk inspiratie voor je!


Lianne haakte een granny omslagdoek en gebruikte in de rand heel veel steekjes van de deken. Ik mocht de foto's laten zien:De basis is een halve-granny-sjaal, een prima patroon daarvan vind je bij Sascha. Voor de rand zijn steekje van de deken gebruikt. Laat je fantasie de vrije loop :-)
Let bij de uiteinden en de punt er goed op dat je meerdert, zodat de sjaal niet gaat omkrullen of buigen. Gewoon uitproberen en goed kijken, zo maak je je eigen unieke sjaal!

2 opmerkingen: