Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 14 april 2014

Eendjes

Het is er weer de tijd voor: jonge eendjes! Schattig om te zien. Blijkbaar heeft het deze ontwerpster geïnspireerd tot deze eendenslofjes:(ik weet niet of dit "Eendje" wel blij is met zijn nieuwe sloffen..)

Het originele gratis patroon vind je op Knitty (Engels), op Ravelry vind je een wat vereenvoudigd patroon (ook Engels).  

Nog meer eenden-ideetjes? Op Etsy kun je dit Engelstalige patroon kopen:

Amigurumi Mum and Baby Ducks Pattern

Toch liever Nederlands? Al eerder blogde ik over de badeendjes van Besty, klik hier voor de link naar het gratis patroon.


Nog een Nederlands patroon van Eend Keesje vind je op de website van Christel Krukkert


2 opmerkingen:

  1. Ach... wat zielig die slofjes! Die wil je toch niet aan als peutertje?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schattige eendjes, hier moet ik er zeker nog eentje van maken voor de baby komt, want ze gaan de babykamer en andere benodigdheden met eendjes nemen.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...