Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 18 december 2013

Glittertje

Vorige week blogde ik over deze Vlechtsjaal, en terwijl ik erover blogde wachtte ik op een nieuwe lading garen die er prima geschikt voor zou zijn. Helaas werd het niet op tijd geleverd voor de winterfair maar vandaag op de valreep kwam een deel binnen!


Ik beloofde een aantal klanten om er over te bloggen, dus bij deze ! :-) Dit garen hieronder heeft dus een heel klein glittertje in het garen. Niet opvallend, maar nét dat beetje extra. Helaas kun je het op deze foto ook niet goed zien, maar het zit er wel degelijk in. De kleuren zijn zacht-roze, creme, taupe, beige, lichtblauw en zwart. De voorraad is beperkt.


De samenstelling is 25% wol/75 % acryl - looplengte 120 meter op 100 gram, breien op naalden 6-7. € 3,95 per bol. voor de vlechtsjaal heb je 3 bollen nodig, maar ook de Poncho kun je prima met dit garen breien, het patroon vind je hier.

Wil je dat ik het nog opstuur voor de Kerst? Wees dan snel met bestellen! Overigens is dit garen ook heel geschikt om mee te haken, het heeft een lange looplengte.


4 opmerkingen:

  1. Zou ik er de schouderwarmer ook van kunnen breien, of is ie net te dun ...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kan wel hoor, de draad is ietsje dunner, maar dan brei je evt. nog 1 kebel extra erbij.
      Groeten,
      Jeanet

      Verwijderen
    2. geweldig ik kan het niet,echt mooi

      Verwijderen
  2. Zoals beloofd even een berichtje. Mijn vlechtwerksjaal is klaar en staat (met een link naar jouw blog) op mijn blog. Dank voor het idee en het patroon!
    Groetjes weer
    Marjan

    BeantwoordenVerwijderen