Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 5 december 2013

Stippen!

Hou je van een beetje kleur? Dan is dit een geweldige deken voor jou. Gisteren zag ik 'm bij Jellina, en ik was weer helemaal òm. Wat een mooie dingen maakt Jellina toch!

Foto

Deze supervrolijke deken bestaat uit rondjes-in-vierkantjes, en zijn met 1 basiskleur aan elkaar gehaakt. Op het blog van Jellina lees je alle details.

Foto

Het basispatroon van de stippen vind je ook op Jellina's blog, nl hier, met dat verschil dat je de grijze rand niet in de achterste groene lus haakt, maar in de lus helemaal van achteren zodat de cirkel meer op het vierkantje lijkt te liggen. 

Jellina haakte met Softfun en Miami (deze draden zijn vrijwel identiek), zachte draden van 60% katoen/40% acryl en een lange looplengte van 140 meter per bolletje van 50 gram. Voor de deken van 98 x 130 cm gebruikte ze 16 bolletjes (à € 3,25). Wil je ook zo'n deken haken? Je kunt het pakket bij ons bestellen. Er zijn van de Softfun en Miami nog veel meer kleuren beschikbaar, ook heel veel pasteltintjes, kom je in de winkel kijken?

Foto

4 opmerkingen:

 1. I love it, it looks amazing! Great job!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die ziet er zeker goed uit maar wel een werk, zo blijven we van de straat

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige deken alweer, er heerst ongelooflijk veel creativiteit onder de mensen vind ik!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig met al die vrolijke kleuren!

  lieve groet
  Betsy

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...