Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 2 december 2013

Winterfair 2013

Let op: voor in je agenda!

Volgende week vrijdag, 13 december 2013 houden wij in Arnemuiden weer de gezellige Winterfair.


Van 15.00 - 21.00 uur is er volop gezelligheid, lekkers, leuke cadeautjes, muziek en vele activiteiten in de Langstraat en op de Markt. Het museum en de werf zijn open, en er is voor elk wat wils! Nog wat herinneringen aan vorige jaren:


Garnalen pellen in 't Uusje van Eine

Uiteraard zijn wij er ook bij, met prachtige wolletjes, Arnemuidse visserstruien en Zeeuwse cadeautjes. Wil je alles van Tikkeltje Zeeuws eens in het echt bewonderen, kom dan zeker langs!!1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...