Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

maandag 2 december 2013

Winterfair 2013

Let op: voor in je agenda!

Volgende week vrijdag, 13 december 2013 houden wij in Arnemuiden weer de gezellige Winterfair.


Van 15.00 - 21.00 uur is er volop gezelligheid, lekkers, leuke cadeautjes, muziek en vele activiteiten in de Langstraat en op de Markt. Het museum en de werf zijn open, en er is voor elk wat wils! Nog wat herinneringen aan vorige jaren:


Garnalen pellen in 't Uusje van Eine

Uiteraard zijn wij er ook bij, met prachtige wolletjes, Arnemuidse visserstruien en Zeeuwse cadeautjes. Wil je alles van Tikkeltje Zeeuws eens in het echt bewonderen, kom dan zeker langs!!1 opmerking: