Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 18 december 2013

Ascot-sjaaltje

Al eerder blogde ik over dit ascot-sjaaltje en het is de moeite waard om 'm nog eens te herhalen!

online shopping for yarn in india, buy wool online in india, shop for yarn and knitting needles in bangalore, buy crochet hook bangalore, buy crochet threads india
Deze sjaal komt van de site van Hatchi Yarns, een merk wat volgens mij in Nederland niet te koop is. Maar genoeg alternatieven :-)

Het patroon is beschreven in het Engels, maar is niet zo moeilijk te begrijpen. Het patroon is ook makkelijk aan te passen aan ander garen of naalddikte.
Ik blogde al eerder over dit sjaaltje hier, met een Nederlands patroon gebreid op 3½-4.

En hier vind je uit ons archief een variant met een Ajourpatroontje!

3 opmerkingen:

  1. Goh wat een leuk sjaaltje. Heb vaak ook in huis last van een koude hals dan is zo'n sjaaltje ideaal. Heb pas dit blog ontdekt en wat een leuk blog zeg, kijk mijn ogen uit.
    groetjes, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen