Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 18 december 2013

Ascot-sjaaltje

Al eerder blogde ik over dit ascot-sjaaltje en het is de moeite waard om 'm nog eens te herhalen!

online shopping for yarn in india, buy wool online in india, shop for yarn and knitting needles in bangalore, buy crochet hook bangalore, buy crochet threads india
Deze sjaal komt van de site van Hatchi Yarns, een merk wat volgens mij in Nederland niet te koop is. Maar genoeg alternatieven :-)

Het patroon is beschreven in het Engels, maar is niet zo moeilijk te begrijpen. Het patroon is ook makkelijk aan te passen aan ander garen of naalddikte.
Ik blogde al eerder over dit sjaaltje hier, met een Nederlands patroon gebreid op 3½-4.

En hier vind je uit ons archief een variant met een Ajourpatroontje!

4 opmerkingen:

  1. Wow, der sieht ja toll aus!
    Liebe Grüße, Conni

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goh wat een leuk sjaaltje. Heb vaak ook in huis last van een koude hals dan is zo'n sjaaltje ideaal. Heb pas dit blog ontdekt en wat een leuk blog zeg, kijk mijn ogen uit.
    groetjes, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...