Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 4 december 2013

Sinterklaascadeautje

Sinterklaas kwam gisteren nog heel even bij ons langs en bracht nog een cadeautje mee:Ik voel me net een klein kind als ik al die bollen Unicat mag uitpakken. De foto's zijn gemaakt met Miriams mobieltje, want ik kan helaas geen foto's uploaden met mijn gewone camera. De foto is vanmorgen vroeg genomen en de foto's zijn wat overbelicht. De kleuren in werkelijkheid mooier. (Wie al met dit garen heeft gewerkt weet het wel!).

In de afgelopen tijd heb ik verschillende foto's ontvangen van omslagdoeken gehaakt met dit garen, bij deze laat ik wat foto's zien. Overigens wisselen de kleuren per levering, er gaan ook weer kleuren uit, komen erbij, zijn soms seizoensgebonden. Kijk maar mee:

Butterfly

Carmen (zit er nu niet bij, komt wel weer)

Herfst (al weer op...)

(niet meer leverbaar)

(lila, komt van de zomer weer)

Mamba

Regenboog

Rood 

Rozentuin (komt weer)

Nog een rozentuin

Strandkiezel

Vampire (eindigt in zwart)

Nou ja, je ziet dat de kleuren nogal wisselen. Er staan nu weer zo'n 65 bollen in de winkel, wéér anders van kleur! Kom je gauw kijken? Er zitten prachtige nieuwe kleuren tussen!
Wil je bestellen? Dat kan door te mailen. De bollen kosten 23,95 per stuk. 50 % katoen/50% acryl. Verzenden kost 6,75. Je hebt 1 bol nodig voor een flinke kol of een sjaal zoals hierboven afgebeeld. Haken verbruikt meer garen dan breien, dus met breien kun je nog grotere omslagdoeken of sjaals maken. Omdat klanten ook in de winkel komen en de voorraad beperkt is kan het zijn dat een kleur op is, de levertijd van een nieuwe bestelling is 4 weken. 

(ik schreef al vaker over dit garen: klik hier, waar je nog meer voorbeelden vind en meer informatie!)


12 opmerkingen:

 1. ooooo wat mooi! Ik heb je ditmaal toch maar gemaild, een mooi kerstcadeau voor mezelf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had gewoon nog even moeten wachten met komen of ik kom nog wel eens een keer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig Jeanet, wat heerlijk om elk bolletje vast te mogen houden en je te verwonderen over de kleurswisselingen. Prachtig.
  Groet, Wieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt kwijlen zo mooi! Gelukkig woon ik niet in de buurt! (ik heb nl nog te veel projectjes lopen)

  ...maar als ik daar mee klaar ben....!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil graag dit garen kan ik online bestellen??

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb iedere dag mijn schoen al gezet. Avonden lang gezongen, maarre............................niets, helemaal niets. Geen chocolade, geen speculaas en al helemaal niet zulk schitterende garen. Wat heb jij gedaan, om zo verwend te worden? Ik heb nog 1 avond waarin ik het kan proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Reacties
  1. Sint heeft twee mooie bollen in mijn schoen gestopt, joehoe, helemaal blij!!

   Verwijderen
 8. Heel apart garen, heel mooi !!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. iplerin renklerine bayıldım ..çok çok güzel..harika renkler

  BeantwoordenVerwijderen