Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 19 december 2013

Rudolfje

Wat een dotje is dit kleine Rudolfje. Dit aandoenlijke rendiertje is vast ook nog erg mooi na Kerst!

Het patroontje vond ik via Ravelry, het is in het Engels en voor een klein bedrag te koop. Dezelfde maakster maakte nog veel meer knuffels, die er erg leuk uitzien!

Alle patronen zijn ook verkrijgbaar via Craftsy of Etsy, en het blog van Kate vind je hier:  Patchwork Moose


8 opmerkingen:

 1. Oh zo leuk alweer, maar ik moet mijn ogen sluiten en nee zeggen want het is een straatje zonder einde anders!
  Prachtige diertjes alweer Jeanet!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat zijn die snoezig !
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk rendier. Deze mag ook na kerst de show nog stelen. Dank je voor de link.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo mevrouw ik ben kimberly ghillemyn ik heb een vraagje voor u ik zo graag leren haken maar kan het nog niet zo goed ik zou graag aapjes en bloemetjes kunnen hakken ik heb er een boek van van de aapjes maar ik kan er geen wijs uit als u mij wild helpen ik heb ook een blog die noemt haak blog van kimberly ghillemyn als vast bedankt

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...