Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 9 december 2013

Zeeuwse Kerst-knoop

Deze afbeeldingen zwerven ergens rond op het internet, ik kan de bron helaas niet achterhalen, maar ik vond ze zo leuk dat ik ze graag wil delen. De Zeeuwse Kerst-knoop! Van kerstballen......
Deze week moet de etalage klaar, en dit is wel een leuk idee!!

Ik ga snel weer verder, ik ben druk in de weer met mijn slabben, en zo...voor vrijdag!6 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee, een zeeuwse knoop van kerstballen en slingers..... Ga ik eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super prachtig weer, zowel de knoop als de slabetjes! Echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kerstversiering die Zeeuwse knoop ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wou, mooi zeg, die Zeeuwse knopen. Je moet er maar opkomen!
  De kleine stoffen knoopjes zijn ook prachtig trouwens. Ik moet toch maar eens weer aan de slag met stofknopen. Leuk werkje om te doen.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ontzettend leuk idee zeg, volgens mij heb ik nog een doos vol plastic ballen ergens op zolder staan ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...