Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 19 december 2013

Gouden Loeki voor Olli!

Omdat-ie vanavond de Gouden Loeki heeft gewonnen, in de herhaling: Olli!!


Eerder blogde ik al over dit superlieve olifantje hier en hier.

Er zijn verschillende patroontjes in omloop, hier vind je ze nog een keer op een rij:

Ravelry, gratis, in het Engels.

Ravelry, € 2,50, Nederlands

Ravelry, gratis, Engels

(Op Ravelry een even een account aanmaken, kost niets, verplicht tot niets, geen spam)

Nog even kijken dan, omdat-ie zo leuk is!! :-)1 opmerking:

  1. Dank voor het filmpje want écht, ik had het nog nooit gezien! Ik ben geen fanatieke televisiekijkster en bij reclames wordt er altijd weg gezapt...
    Leuk dat je dit blogje combineert met de Gouden Loeki Uitreiking.
    Groetjes weer
    Marjan

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...