Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

dinsdag 10 december 2013

Snoezige knuffels

Al eerder liet ik ze zien: de knuffels van Mary Janes Tearoom, maar nu mocht ik een hele familie fotograferen - kijken jullie mee?


Zijn het geen dropjes?


Stoere Beer


Lief konijn in Winters Tenue


3 guitige zusjesDe hele familie bij elkaar!


Doddige bloemen strikjes 


Er zitten prachtige details aan deze beren, het muizetandje aan het rokje, het fair-isle patroontje in het truitje.Je kunt de verschillende patronen kopen via deze Etsy-shop. De patronen zijn in het Engels, maar voorzien van heel veel foto's. Neem een vertaallijst erbij en dan is het echt goed te doen! Alles wordt met 2 naalden gebreid en daarna in elkaar genaaid. De beren hierboven zijn gebreid met Miami, katoen/acryl (€ 3,25) Dat is heerlijk garen dat niet pluist en goed is te wassen. Bij ons verkrijgbaar in meer dan 35 (!!) kleuren. 

En verder: 2 weken geleden stond er een kort interview met mij in het Nederlands Dagblad. Altijd een beetje eng als je zo zwart-op-wit leest over jezelf. En die geplaatste foto is ook altijd weer een verrassing... leuk dat zoveel mensen op het stukje hebben gereageerd!


Weet je wat ik nog het gekste vond?

Dat (46) achter mijn naam!
Huh, ben ik dat? 
Zó oud al??


8 opmerkingen:

 1. Echte dotjes van beren, je smelt gewoon weg als je ze ziet, zo mooi in detail afgewerkt, een droom! En jij wordt vast nog wereldberoemd Jeanet! Ben je dan geen 46??? Of voel jij je niet zo????
  grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattige beren! Ik ben vooral een haakster, maar het begint toch te kriebelen de breipennen weer eens op te pakken.
  Eens kijken of ik die krant nog kan vinden, ik heb het interview gemist. De krantenbak moet nodig uitgemest, dus hopenlijk zit 'ie er nog tussen!
  Ik ben 47, dus ik win het nog van je! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattige beren. Ik hou het nog op haken maar dit is wel heel erg mooi. Vervelend he dat ze je leeftijd er bij willen vermelden. Gisteren stond er van ons een artikeltje in de krant van de plaatselijke kerstmarkt en daar werden ook onze leeftijden in vermeld. Ik had ook zo iets van moet dat nu. Maar ook wel een beetje trots dat we erin stonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige beren! En vergeet niet: age is just a number ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een superleuke beren!
  Net wat voor mij :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Confronterend he zo zwart op wit......
  Maar wel gaaf dat interview, ik heb het ND niet maar het ziet er goed uit!
  Leuke foto :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die beren zijn zo schattig, ik ben er ook mee bezig maar het schiet nog niet echt op.
  Je bent echt beroemd!!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen