Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 5 december 2013

Hoor, de wind waait........

......Sint mag wel oppassen dat hij vanavond niet van zijn paard waait! De wind waait wel héél erg door de bomen vanavond. Met die maan-schijnt-door-de-bomen wordt het niks natuurlijk. Voor iedereen die vanavond pakjesavond viert: heel veel plezier!

Vandaag kun je bij Wieke een heel leuk plan lezen - een mutsen-patroon-verzamel-oproep!

muts Puup

Muts Jeanet

Muts Herman

Wieke is helemaal into the muts, en op haar blog doet ze een oproep aan jullie allemaal om een muts te ontwerpen en te delen via haar site. Lees haar blog maar eens en DOE MEE!! Het zou toch helemaal te gek zijn als we met zijn allen een nieuw mutsenboek bij elkaar konden maken?

Als je meedoet kun je ook nog kans maken op een waardebon van 25 euro! 

Muts Ilse

Doe je mee???

1 opmerking:

  1. Leuk plan, maar wat is de einddatum om mee te doen? Aangezien er heel wat dames meebreien aan de adventssjaal is dat misschien wel interessant om te weten?!
    Groetjes, Ans

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...