Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 17 december 2013

Engelen

Heel lang geleden is het dat ik een keer ging naar een uitvoering van de Messiah van Händel, en nu heb ik kaartjes gekocht voor een uitvoering a.s. zaterdag in Vlissingen. Ik verheug me er erg op! Ik kreeg een CD en ik zing een hele dag mee. Want soms vergeet ik bijna waar Kerst begon...

Rembrandt Harmensz. van Rijn: The Adoration of the Shepherds (1646 [1])
(Aanbidding van de herders - Rembrandt)

En tussen het werk zing ik mee met de engelen: Glory to God of het Hallelujah. (Geloof me dat de koor-versies een stuk beter zijn dan mijn zingen)

Om toch maar bij míjn leest te blijven, een serie patroontjes van Engeltjes:

Photobucket

Photobucket
(Patroon The Crafty Cattery)
Amigurumi Angel Crochet Pattern PDF christmas tree decor handmade fairy doll making homemade gift idea tutorial

Knitted angel - Make a knitted Christmas angel - Craft - allaboutyou.com


Een van de Engeltjes waar ik vorig jaar over blogde.1 opmerking:

  1. Prachtige muziek, veel plezier zaterdag in Vlissingen, geniet ervan!
    En de engeltjes zijn ook heel leuk!
    Groetjes Monique

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...