Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

vrijdag 6 december 2013

Omschakelen

Vandaag werd onze computer eens even goed onder handen genomen! Vandaar dit late logje. Het duurde 3½ uur voor het hele ding was opgeschoond en allerlei troep verwijderd was, maar dan heb je ook wat - ik ben er weer, ik kan weer bloggen en foto's uploaden (en dat werd tijd ook, want ik heb toch weer zulke leuke dingen gezien en gefotografeerd). Het was dus een dag zonder computer, even omschakelen (h'm - best lekker!!)

Sinterklaas bracht gisteren de laatste cadeautjes, en vanmorgen hoorde ik al de eerste Kerstliedjes op de radio. Dat is ook even omschakelen. Ook de klokken waar we onder wonen tingelen geen Sint-liedjes meer. We zijn druk bezig met de voorbereidingen op de wintermarkt en opeens zitten we aan het einde van het jaar!

Dus ook wel weer tijd voor een eerste Kerst-ideetje (dat me werd in gefluisterd door Anita). Zij maakte deze grappige Rendiertjes voor op een theepot:Leuk he? Je kunt dit Engelse (en op aanvraag in het Nederlands!!)  patroon kopen via Etsy. Een ander leuk patroon uit dezelfde Etsy-shop is deze:

Crochet Pattern Teacosy Christmas Tree Tea Cosy Cozy PDF


En verder was het vandaag de dag van het bekend worden van het sterven van Nelson Mandela. Deze uitspraak wil ik koesteren:

Nelson Mandela ♥

6 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat je aandacht besteedt aan het overlijden van deze GROTE man.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zie er leuk uit, veel plezier de komende dagen tot aan kerst. Kom ook eens kijken bij onze adventskalender, iedere dag een nieuw idee!! (en je kan hem ook op je eigen blog plaatsen zelfs http://www.samenspinsels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauwww die Rodolf is te gek :))
  mooie uitspraak van Mandela om te koesteren.............

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die theepotten zijn echt geweldig wat een idee. En R.I.P Nelson Mandela, geweldig persoon die in heel vell gedachten zal voortleven

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel Jeanet, voor het plaatsen van mijn haakpatronen. :-)
  Wat leuk om te zien, en jouw Rudolph is een schatje !

  En bedankt dames, voor de indirecte complimenten, hihi !

  Groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen