Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zondag 8 december 2013

Favoriet

Het voordeel van een moeder-met-een-wolwinkel (die naast het huis is) is dat je elke morgen een rondje kan doen en je favoriete sjaal of kol kan pakken en aandoen. (over de nadelen van een moeder-met-een-winkel hebben we het maar even niet, ik heb vandaag een dipje over alles waar in tekort in schiet...) De absolute favoriet van deze week is deze muts!


Wees eerlijk, het is toch een superleuke muts! Het is er eentje uit de serie "Zeeuwse Mutsen" en is gebaseerd op dit rode schortenbontje:


De muts is gebreid van 100% merinowol en heeft een dubbel boord voor extra stevigheid en warmte. De muts wordt van boven naar beneden gebreid.We zetten er een mooie rode pompon op voor een hip accent!

Je kunt de breipakketjes (wol en patroon) van alle mutsen vinden bij Tikkeltje Zeeuws. Kies dan voor de muts Arnemuiden en zet bij de opmerkingen als je een rood/witte versie wilt. Wil je 'm in het echie zien? Kom dan naar de winkel, bijv. a.s vrijdag op de Winterfair!

6 opmerkingen:

 1. De muts is echt heel leuk en staat je dochter prachtig! Ik zou er zo zin in krijgen om te breien, maar laat Sinterklaas nu gisteren een pakketje gebracht hebben met sokkenwol om de Zoutelande sokken te breien! Ook super en reken maar dat ik daar binnenkort wel mee begin :)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, leuk zeg deze!! Hier is de Arnemuidse vissersmuts nog steeds veruit favoriet! Zowel zoon, dochter, en broer dragen hem nu, en er liggen nog drie (3!!) verzoeknummers te wachten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie muts enne Jeanet, thuiswerkende moeders moeten niet voor dag en dauw weg, zijn niet gestrest van in de file te staan, zijn er altijd wanneer de kinderen van school thuiskomen, en noem maar op! Inez

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...