Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

dinsdag 18 juni 2013

Zomer !

Heerlijk, eindelijk écht zomer! Ook echt Nederlands om gelijk weer door te schieten naar on-Hollandse waarden. Nu maar hopen dat de hele zomer niet in deze twee dagen wordt gepropt. Uiteraard heb ik het warm, loop al rood aan, maar manlief geniet: hoe warmer hoe beter en hij gaat pas echt leven bij temperaturen boven 25 graden.

Vandaag een toepasselijk ideetje:


 

Deze zomerse ijsjes zijn voor kinderen leuk om mee te spelen, je kunt de verschillende pratronen vinden op de site van Garnstudio/Drops. Hou je koel vandaag en geniet!

5 opmerkingen:

 1. Leuke en lekkere ijsjes...en ook ik begin pas te leven bij temperaturen ver boven de 25 graden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik geniet ook van hoge temperaturen en het zonnetje op mijn lijf te voelen. Daarna geniet ik van zo'n heerlijk ijsje. Bedankt voor de link.

  Gr. Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou doe me er maar eentje kan ik wel gebruiken. Het was vanmorgen hier in de tuin al 35 graden, pfffff warm hoor!!

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke ijsjes ik vind ditveels te heet, + 24 graden is prima t is hier in zuid gelderland super warmenbenauwd

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die ijsjes zijn heel erg leuk.

  zelf haak ik zo ongeveer af als het boven de 25 komt, dus het is even afzien deze dagen, vooral als je fysiek werk doet (thuiszorg) en het in je flat ook richting de 28 graden gaat... Nee, ik hou het het liefst bij zo'n 21-22 graden :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...