zaterdag 15 juni 2013

Victoria

Deze week bracht Charlotte deze sjaal die ze voor mij breide, wat een prachtig patroon!


Helemaal rondom een mooie gehaakte rand.

Deze prachtige sjaal heet Victoria en je kunt het Engelse patroon hier op Ravelry kopen. Wij kozen voor donkerblauwe Filigran (3 strengen van € 12,75), het patroon is eenvoudig te verkleinen of vergroten. 
Er kwam deze week weer een doos met Filigran binnen, met effen en gemengde kleuren:


De gemengde kleuren wisselen abrupt van kleur, dus geen geleidelijke overgangen. Er zit 600 meter op een streng van 100 gram 100% merinowol. € 12,75 voor de effen kleuren, € 15,25 voor de multi-colours. Het materiaal is super zacht en heel comfortabel. Het garen is ook erg geschikt om mee te haken bijv. de South Bay sjaal.Het is lastig fotograferen met windkracht 7 in de tuin, maar om een indruk te krijgen hoop ik dat hetgelukt is. En je kunt de sjaal natuurlijk bij ons komen bewonderen in de winkel!

Als je kleuren wilt bestellen kun je altijd even mailen.6 opmerkingen:

 1. Wow, wat een prachtige sjaal! Daar zitten heel wat uurtjes noeste arbeid in, maar met zulk mooi garen lijkt het mij een feestje om de sjaal te maken :)

  Fijne zondag en een lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige sjaal. Wat een mooi ajour motief en de rand erom is schitterend. Echt een kunstwerk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben met de rode Filigrann bezig maar láng zo mooi niet als deze stola hoor :-) Dan moet ik nog wat jaartjes meer leren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Olá, lindos trabalhos , perfeitos, beijos

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het gebreide kanten sjaal heeft toch altijd iets voor mij. En met Filigran is het ongetwijfeld een heerlijk zachte omslagdoek geworden!
  Fijne zondag, Noor

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...