Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

maandag 17 juni 2013

Gebreide ponchette

De twee ponchettes van Sascha die ik heb laten zien, vallen bij de haaksters goed in de smaak. Maar ergens kwam ook de vraag naar iets dergelijks-maar-dan-gebreid voorbij en dat is er inderdaad ook, deze vonden we bij Garnstudio:

Wil je een heel luchtig effect, dan kun je ook een dun garen gebruiken, dit patroon hierboven is gebreid van dikke katoen op naalden 5,5. Hier de link naar het patroon, deze wordt gebreid van onder naar boven.

Ondertussen zijn er nog 2 leuke kleuren van de Invicta Everest binnen gekomen:

Groen-blauw            fuchsia

Ter aanvulling op wat we al hadden:

Invicta Everest -sokkenwol 510Invicta Everest -sokkenwol 514
oud-roze                blauw/bruin


Ik zou alle kleurtjes wel uit willen proberen voor die ponchettes!3 opmerkingen:

  1. Hello, my dear. I'm trying to my crochets so fast as you, but you're incredible ; these colored rows I think I can find near my home, them I could to these beautiful ponchettes, ok? Thanks for all you show us. Hugs, Dina from Brasil.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...