Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 3 juni 2013

Hartjes-kussen

Gisteren ook zo genoten van die heerlijke zon? Wij wel! En hoewel het op de vlakte best nog fris was, kon je in een beschutte tuin heerlijk genieten. Dat deden wij ook, met als gevolg dat mijn neus en wangen 's avonds (en nog...) roodverbrand waren. Tja, als je hoofd ook bijna een heel jaar geen zonlicht heeft gezien, dan krijg je dat..... en veel meer gradaties dan wit en rood kent mijn huiskleur eigenlijk niet :-)

Vanmorgen bijna de hele tijd bezig geweest met het invullen van staaapels papieren van de IND (Immigratie en Naturalisatiedienst) voor het aanvragen van visa voor familie uit Iran (die bij ons op vakantie wil komen). Je wilt niet weten wat ik daarvoor allemaal moet invullen (met bewijs!), en je zou denken dat 3 keer hetzelfde formulier toch wel een keer genoeg zou zijn. En nu ook nog maar duimen dat het visum wordt toegekend voor de zomer, want het zou zo maar kunnen dat het zo lang duurt dat de vakanties voorbij zijn voordat er toestemming is om te reizen - het zal toch niet waar zijn!!

Gisteren sloeg ik over, maar vandaag heb ik een prachtig idee gevonden:


Deze 2 gebreide hartjes zijn van hetzelfde patroon! De roze gebreid op naalden 3, het grijze kussen op nld. 9
Het patroon is van Decoratief Breien en je kunt het kopen voor 1,50 via het blog (mail) of via deze link

4 opmerkingen:

 1. Wat een gedoe he!!! Dat zou toch anders moeten kunnen...Ik hoop maar dat je nog op tijd bent en de familie op bezoek kan komen.

  Leuk kussen.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super gaaf kussen.
  mmmm maar eens bedenken of ik hier tijd voor heb om het te maken
  gr jacoline

  ps ik zal voor jullie duimen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik duim met je mee voor de visa. Het zou toch wel heel fijn zijn als de familie op bezoek mag komen!
  De hartjes passen hier mooi bij :)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk kussen ik volg je blog al heel lang kijk jij ook eens op de mijnen http://knutselenfrutsol.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...