Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

dinsdag 11 juni 2013

Combineren

Het is leuk om verschillende soorten textiel en garens te combineren. Met een klein randje stof maak je je gehaakte mandje helemaal anders!

pink basket 3

green basket


Ik vond ze op deze Autralische website, waar je geen patronen kunt vinden maar wel kant en klare producten. Met wat katoen en een mooi stofje kom je een heel eind!

Mandjes kun je maken in alle soorten en maten. Haak eerst de bodem in een cirkel, als je de bodem breed genoeg vind stop je met meerderen en haak je een scherpe rand door 1 toer te haken waarbij je alleen in de achterste lus haakt. Daarna rond haken tot je het hoog genoeg vindt.

1 opmerking:

  1. nu weet ik ineens hoe je zo'n scherpe hoek krijgt aan een mandje! Super! Dank je!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...