Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

maandag 10 juni 2013

Dolly Dots

Misschien hebben jullie 'm al bij Wieke zelf langs zien komen, maar heel graag breng ik deze prachtige omslagdoek ook op dit blog onder de aandacht:


Dit plaatje van een sjaal heet Dolly Dots, en gebreid op rondbreinaalden 3½. Er is gebruik gemaakt van een effen kleur en een verloopgaren voor de kleurige dotjes.
De patronen van Wieke zijn zeer uitgebreid en erg duidelijk! Ook in mijn winkeltje verkoop ik het patroon van deze prachtige omslagdoek (3,75). Woon je niet in de buurt, dan kijk je op Ravelry. (Het patroon is verkrijgbaar in het Nederlands en Engels). Of bestel rechtstreeks bij Wieke!


1 opmerking:

  1. Prachtige omslagdoek Jeanet, ik had hem bij Wieke ook al opgemerkt! 1 enkel probleem, verkopen jullie er ook tijd bij?
    Groetjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...