Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 6 juni 2013

Ienieminie

Zoals je hebt gelezen ontmoet ik in mijn winkeltje heel veel liefhebbers van handwerken. Daardoor heb ik al zo veel mooie dingen mogen zien (èn delen). Maar gisteren viel ik werkelijk helemaal stil van verbazing en bewondering bij het zien van de werkstukken van Ria Groeneveld uit Apeldoorn.

Ria houdt zich bezig met miniatuur haken en breien en ze liet me wat zien. Ik heb er maar een euro bijgelegd om de verhoudingen weer te geven. Ik was sprakeloos!


Ria breit en haakt met naaigaren!!! Je leest het goed. Alles wat je hier zit is gehaakt of gebreid!


Deze cake (gescheurd van boven zoals een lekkere cake altijd is) is gehaakt en de plakjes zijn aan beide kanten geel met een bruin randje, en het laatste plakje is een "kontje"!


Dit ooievaartje is gehaakt, ienieminie-amigurumi!! (spreek dit woord eens tien keer uit...)

Klapper op de vuurpijl vind ik toch wel deze kerstbal. Ingebreid en rond op 4 naalden... dit is toch ongelooflijk??Gelukkig heeft Ria ook een website waar je haar werk nog meer kunt bewonderen: Ienieminie.nl. Kijk eenseven bij Miniaturen of Kerstballen en je zult net zo verbaasd zijn als ik!!12 opmerkingen:

 1. Dat is echt heel knap. Dat kerstballetje vind ik heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf!!! Ik vind die ooievaar echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, dat is toch wel heel bijzonder en knap!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een geweldig mens is dat toch om zulk werkjes te maken. Ik doe het haar niet na. Heb al moeite met nld 2 te breien laat staan wat dunner. Het is wel erg mooi. Ik ga nu haar website bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ongelooflijk dat iemand dit heeft gemaakt! Grote bewondering!!
  Echte kunstwerkjes!!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te zien. Een letterbak is af zo gevuld. Mooi! Groetjes paula

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo wat klein!!! Maakt het allemaal wel erg lief ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb wel vaker werkjes zo klein gezien. Geweldig! Wat een priegelwerk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. gewéldig zeg! Wat een kunstwerkjes en wat een geduld.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat vogeltje!! ONVOORSTELBAAR ....dit is kunst!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...