Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

zondag 16 juni 2013

Oorbelletjes

Dank jullie wel voor alle felicitaties! :-) In 18 jaar wel een paar kilootjes erbij, haren wat verschoten naar peper en zout-kleur (Ali wordt mooi grijs....), inclusief wat rimpeltjes. Van het lachen uiteraard...

We gaan gewoon stug door. Met elkaar en met bloggen :-)

Dus nog een leuk ideetje vandaag!


Deze leuke zomerse oorbellen zijn niet moeilijk om te maken. Deze vond ik op dit Italiaanse blog. Maar van deze vlindertjes is ook wel een Nederlandse beschrijving te vinden, ik blogde er hier al eerder over (met links). De oorbelletjes hierboven hebben een kraaltje op de puntjes van de vleugels, erg mooi! Gemaakt met fijn haakgaren.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Jeanet, van harte gefeliciteerd met jullie 18-jarig huwelijk. Ik wens jullie nog heel veel jaren in gezondheid en geluk toe samen met jullie kinderen.
  Mooi vlindertje laat je hier zien!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En gelukkig maar, van die grijzen haren en rimpeltjes, zou niet eerlijk zijn als ik die alleen kreeg, hihihihihi.

  Lieve oorbellen.

  groetjes, dinah

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...