Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 16 juni 2013

Oorbelletjes

Dank jullie wel voor alle felicitaties! :-) In 18 jaar wel een paar kilootjes erbij, haren wat verschoten naar peper en zout-kleur (Ali wordt mooi grijs....), inclusief wat rimpeltjes. Van het lachen uiteraard...

We gaan gewoon stug door. Met elkaar en met bloggen :-)

Dus nog een leuk ideetje vandaag!


Deze leuke zomerse oorbellen zijn niet moeilijk om te maken. Deze vond ik op dit Italiaanse blog. Maar van deze vlindertjes is ook wel een Nederlandse beschrijving te vinden, ik blogde er hier al eerder over (met links). De oorbelletjes hierboven hebben een kraaltje op de puntjes van de vleugels, erg mooi! Gemaakt met fijn haakgaren.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Jeanet, van harte gefeliciteerd met jullie 18-jarig huwelijk. Ik wens jullie nog heel veel jaren in gezondheid en geluk toe samen met jullie kinderen.
    Mooi vlindertje laat je hier zien!

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En gelukkig maar, van die grijzen haren en rimpeltjes, zou niet eerlijk zijn als ik die alleen kreeg, hihihihihi.

    Lieve oorbellen.

    groetjes, dinah

    BeantwoordenVerwijderen