Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************donderdag 27 juni 2013

Tikkeltje Zeeuws

Zo'n week voor de Visserijdag is behoorlijk stressig... op een of andere manier ben ik nooit helemaal klaar, en wil ik altijd nog van alles en nog wat regelen, bedenken, inpakken, voorbereiden. Dit jaar is het natuurlijk niet anders. Dus brandt hier tot 's avonds laat het licht in de winkel en maakt de borduurmachine overuren....Er moet wel wat in de kraam liggen natuurlijk....

Terwijl de borduurmachine nog even ratelt, kan ik nog even bloggen (o, wat fijn als je naast je werk woont - nooit klaar maar altijd thuis ...). Want al weken zijn we bezig om onze webwinkel Tikkeltje Zeeuws te vullen. 

Al heel lang wil ik het Zeeuwse Schortenbont en onze genaaide slabben, pannelappen, gastendoekjes en andere cadeautjes via een webwinkel verkopen, maar het kwam er maar niet van (tja, hoe zou dat komen...) In de zoektocht naar Zeeuwse Visserstruien zijn Anja en Lupineke prachtige exemplaren tegengekomen. Anja werkte deze oude patronen uit tot moderne versies en we besloten onze krachten te bundelen en deze patronen in breipakketten via Tikkeltje Zeeuws te verkopen. En nog veel meer....


Dus bij deze presenteren we www.tikkeltjezeeuws.nl. Kom zeker regelmatig kijken want de webshop wordt bijna dagelijks bijgevuld met patronen van oude vergeten visserstruien, de Arnemuidse visserstrui (als pakket en kant-en-klaar) en nog veel meer!


Maar dit kun je er dus ook vinden!
Deze superleuke muts is gebaseerd op het Schortenbont. Gemaakt van kleurtjes Donna, geschikt voor mannen en vrouwen! Dit pakketje staat al in de shop en bekijk je hier. Dit breipakketje past nog door de brievenbus (let op, dit is een breipakketje dus wol plus patroon), niet de kant en klare muts!).

Binnenkort nog veel meer!!!6 opmerkingen:

 1. Ik ga zeker even een kijkje nemen. Heel veel suc6 met jullie nieuwe winkeltje.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie spulletjes allemaal, dat gaat helemaal goedkomen! Dan ga ik nu gauw een kijkje nemen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als fanatiek mutsen-breister heb ik alle drie de mutsen besteld :) Ik hoop deze zomer een keer naar Zeeland te gaan om een kijkje in je winkel te komen nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat allemaal prachtige Zeeuwse spullen voor in de kraam. Kom het morgen bekijken..... als mijn plan lukt. De mutsen vind ik erg leuk.
  Heb je webwinkel bekeken. Ziet er al heel goed uit.
  We hopen op goed weer morgen.
  Groet, Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zodra ik wat uitgehaakt ben ga ik een schort naaien van de Zeeuwse stof!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb net even een kijkje genomen in de webwinkel, super leuk!! Succes met de visserijdag :)
  Liefs, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...