Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 10 juni 2013

Zeeuws Knoopje

Het patroon van het gehaakte Zeeuws Knoopje blijft nog steeds erg populair. Overal kom ik het tegen (met dank aan Ina die het ontwierp!!) en dit zag ik op het blog van Knutselmam:


Dít is leuk!! (en waarom kwam ik daar zelf niet op...?)Gevuld met Zeeuwse Knoop Zeepjes...


Zo'n leuk cadeautje!

Je kunt het patroon van het gehaakte Zeeuwse Knoopje hier terugvinden. En ik ben natuurlijk erg benieuwd naar nieuwe toepassingen!

2 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze leuk en sierlijk! Kom er maar op....!

  Groet Joke
  (elfi-jo)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een aparte toepassing van het Zeeuwse Knoopje. Goed idee en ook leuk om de inhoud van de potjes ook in Zeeuwse stijl te houden.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...