Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************donderdag 27 juni 2013

Vakantie

Hier beginnen morgen de schoolvakanties (de die koters van mij hangen al een hele week rond...) officieel. Nu mag de zomer dan wel echt gaan komen....
Wij blijven dit jaar gewoon thuis en met het strand en Veerse Meer dichtbij zijn we altijd op vakantie :-)  Om in de stemming te komen heb ik deze leuke schelpen opgezocht:Ik vond het patroontje op Ravelry, het is daar te koop (Engels). Met een restje sokkenwol maak je de mooiste schelpen! Hou je meer van haken? Hier blogde ik een keer over gehaakte schelpen!

Nu die zon nog......

11 opmerkingen:

 1. o wat heerlijk zomers en.... oost west ....... :)
  Groetjes Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi, die gebreide schelpen. Geweldige kleuren ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh, die schelpen zijn super!! Fijne vakantie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou ze niet in bruin maken want dan lijkt het in een keer heel ergens anders op.. O,o,o, dinah gedraag je naar je leeftijd...sorry Jeanet. Ik vind ze leuk, ben gek op schelpen en alles wat met de zee te maken heeft. Jammer genoeg moet ik er op z'n minst 2 uur over rijden om hem te zien.... Fijne vakantie...

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O heerlijk het strand en het veerse meer zo dicht bij,ben wel een beetje jaloers op je,maar nog 7 weken dan kom ik een weekje in zeeland,kijk er al erg naar uit.

  je schelpen zijn prachtig hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat mooi! Dan wil ik me nog wel aan het breien wagen! Mijn opa verzamelt al zijn hele leven schelpen :)
  Groetjes
  Barbara
  P.s. Jullie zijn dan de eersten van Nederland met vakantie zeker, mijn zoontje heeft over twee weken zijn laatste schooldag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Maar thuis vakantie vieren is toch geen straf. Het is zo mooi bij jullie. Ooit werkte ik een jaartje in Vlissingen in het ziekenhuis daar. ja,, dat is lang geleden want ze zijn alweer eeuwen gefuseerd met Middelburg...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk vakantie! Wij nog 1 week en dan is het klaar. Leuk schelpen heb je gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...