Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

donderdag 13 juni 2013

Olifant!

Een tijdje geleden liet ik al eens het Nijlpaard zien van Afrikaanse Bloemetjes. Heidi Bears heeft nu een geweldige olifant bedacht!Is-tie niet geweldig leuk???

Op het blog van Heidi kun je meer informatie vinden, maar ook op Ravelry, waar je het patroon kunt bestellen. Ik heb van andere haaksters gehoord dat de engelse patronen erg duidelijk zijn.
O, ik wou dat ik meer tijd had.......


17 opmerkingen:

 1. O en die andere twee zijn ook al zo leuk. Dit is toch een snoepie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, die is ook alweer zo mooi. Geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OOO om op te vreten, zo verschrikkelijk leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb al een heleboel leuke olifantjes gezien, maar ik denk dat deze wint! Wat is die LEUK! Dat wordt weer patroontje kopen ennn.....dit is toch een redelijk snel werkje??? Kan toch tussen de grotere door??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zie ik net op ravelry dat ie ook nog Nellie heet, ach <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Speciaal voor jou, denk ik! Om je over de streep te halen.... :-)

   Verwijderen
 6. O, wat ontzettend leuk. De nijlpaard stond al op m'n verlanglijstje, daar kan deze nu ook wel bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ach wat is hij mooi en echt wel een schitterend idee ...super ...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ooohh...ik ben verliefd. Ik zag hem al op fb voorbijkomen. Wat een poepie. Helaas heb ik geen paypal en weet ik ook niet hoe dit werkt.
  Wordt denk ik weleens tijd dat ik dit ga uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vakantieprojectje uitzoeken! Zeker 8 uur in de auto moet toch wat zinnig besteed worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja zag hem al voorbij komen,haar blog staat tussen mijn bloggerdashboard,ze heeft ook pas een hele leuke kikker met kroon van deze hexagons gemaakt/met patroon wat te koop is...wie weet wat voor hexagons beesten we de komende tijd nog meer voorbij zien komen van haar!Ze zijn stuk voor stuk even mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoelang zou je hier ongeveer mee bezig zijn?? Ik wil deze voor vaderdag haken maar dat is zondag wel 😅

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...