Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

dinsdag 11 juni 2013

Sterretjes-ponchette

Nog een paar dagen en dan maak ik bekend wie het pakketje (garen en patroon) heeft gewonnen van het super hippe truitje van Sascha! Er zijn al heel veel reacties, maar wie niet waagt wie niet wint dus als je nog mee wilt doen: klik hier!

Ondertussen is Sascha al weer bezig met nog meer leuke ontwerpen. Jullie hebben al kennis gemaakt met de Ponchette en Sascha maakte een nieuwe variant.

Star Ponchette crochet pdf pattern INSTANT DOWNLOAD

Ook deze is gemaakt van 1 bolletje sokkenwol, Invicta Everest en een prachtig sterretjes-patroon (naald 6). Je kunt het patroontje kopen bij Sascha, en als je een compleet pakketje wilt (patroon plus wol) dan kun je ook bij mij terecht. Bestellen kan via mail. (inclusief verzenden € 12,45)

Invicta Everest -sokkenwol 510Invicta Everest -sokkenwol 514

Op dit moment heb ik deze twee kleurtjes, binnenkort ook andere! Eigenlijk is de Invicta een sokkenwolletje, maar je ziet dat je er ook zoveel andere dingen mee kunt doen!

Star Ponchette crochet pdf pattern INSTANT DOWNLOAD

7 opmerkingen:

 1. Hij is erg leuk en ideaal....ik heb hem voor haar getest,haakt heerlijk weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het heel mooie kleuren
  kun voor elk moment gebruiken
  echt ideaal
  veel liefs van marcelline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieve kleurtjes. Ook deze is weer heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Keileuke sjaal, maar ook de wol is heel mooi, laat je de andere kleurtjes ook zien als ze toekomen Jeanet? Misschien bestel ik er dan wel meerdere tegelijkertijd. Het moet namelijk naar België komen, dan bestel ik beter meerdere kleurtjes, ik brei toch het hele jaar door sokken en gebruik het ook voor andere projecten :)
  Liefs, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind sokkenwol echt super om mee te handwerken en het is in zoveel mooie kleuren te krijgen. Dit zijn ook wel weer mooie wolletjes!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...