Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 7 juni 2013

Marine

Lieve mensen,

Vandaag geen creatief ideetje meer. Mijn hoofd is vol - of leeg, net hoe je het wilt omschrijven!
Alle voorbereidingen voor morgen zijn getroffen ik geloof dat ik er voor vandaag een punt achter zet!

Morgen ben ik dus niet in de winkel maar bij de festiviteiten op de Loskade in Middelburg i.v.m. de 525e verjaardag van de Koninklijke Marine.

Met het ondertekenen van de Ordonnantie op de Admiraliteit is op 8 januari 1488 in Veere de Nederlandse vloot opgericht

In 1488 werd de Ordonantie van de Admiraliteit getekend in Veere
(klik)

Ik sta daar met Miriam in onze Arnemuidse streekdracht en we hebben onze kraam gevuld met Zeeuwse artikelen, zoals het Zeeuws Schortenbont, uiteraard de Arnemuidse visserstrui en de breipakketten hiervoor. En als primeur: een heel leuk breipakket voor een muts met schortenbont -motief! Zeker even komen kijken....
Het belooft een prachtige dag te worden - er is veel te doen, o.a. ook de Veteranendag op de Markt. 


De winkel is morgen geopend van 9.00 - 13.00 
Mijn moeder en Ali proberen jullie daar zo goed mogelijk te helpen!4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...