Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 22 juni 2013

Mandjes

Zo, we zijn vandaag weer neergedaald op aarde vanuit de oranje wolk! Heel erg bedankt voor alle lieve, leuke reacties op de blogs en facebook en mail. We genieten nog even na!

Het lukte gewoon niet om eerder te bloggen vandaag, er viel nogal wat op te ruimen en kinderen die vakantie hebben/vieren vragen ook wat meer aandacht :-) Maar we gaan natuurlijk stug door, ook al is het wat later. Dit zag in vandaag en ik vind het zo'n leuk idee:


Haken kun je met van alles, o.a. inpak-touw!

Ik vond het op dit Duitse Blog, en in het duits is de beschrijving te vinden. Je kunt ook hier kijken voor een beschrijving in het Nederlands. 


Meer ideeën lezen over mandjes haken of breien? Hier heb ik ze allemaal verzameld!

3 opmerkingen:

  1. ganz lieben dank für die tolle info zu den gehäkelten körben, die werde ich gleich mal ausprobieren.
    schönes wochenende
    lg elfriede

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook al eens een paar bolletjes van dat touw ingeslagen om mee te gaan haken, maar het is er nog niet van gekomen... Om een glazen potje is het ook leuk als windlichtje :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...