Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 28 april 2017

Yes!

Yes! Eindelijk weer een flinke doos Unicat binnen, een dag eerder dan aangekondigd. Nieuwe en oude kleuren, voor elk wat wils.
Ik moet vanavond nog wat bestellingen uitzoeken, morgenochtend staat het in de winkel.

Morgenavond laat ik een foto zien van de kleuren die ik dan nog heb, een voordeeltje als je morgen naar de winkel komt: je hebt eerste keus!

Alvast wat inspiratie: Patroon Lost in Time


Deze schitterende sjaal is gemaakt van een bol unicat (900 meter), Je vindt het gratis patroon via Ravelry of direct via Mijo Crochet.
Je vind daar een link naar de Nederlandse vertaling.

Het mooie aan dit patroon is dat je er zoveel verschillende garens voor kan gebruiken, o.a. gewoon katoen:

Foto: Mijo Crochet

Nu aan de slag om alle bestellingen klaar te zetten en de bollen te labelen. Ik ben weer onder de pannen vanavond! 😁



4 opmerkingen:

  1. Ik kom morgen zeker een kijkje nemen !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ik in de buurt woonde, kwam ik helpen! Ik vind dat je altijd zo hard werkt en dan ook nog elke dag bloggen. Ik heb er zoveel bewondering voor! Madeleine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt hier een prachtige Lost in Time geplaatst in groentinten. Mag ik vragen welke kleur dit is van Unicat? Ik heb al even gegoogled, maar kom deze niet tegen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is de kleur Eucalyptus, nog steeds te bestellen! https://www.blij-dat-ik-brei.nl/a-49907773/unicat/unicat-eucalyptus/

      Verwijderen