Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 30 maart 2021

Lente

Zooooooooo, dit is lente! Ik moet bekennen dat ik vandaag even ontsnapt ben. Het ging van geen méter, vandaag. Mijn werk voor me maar het hoofd totaal ergens anders. Ik besloot voor dat Murphy om de hoek zou komen kijken om het werk maar even te laten voor wat het was (de strengetjes komen een dagje later, ladies!) en de zon op te zoeken. 


Die strakblauwe hemel, het gezoem van talloze bijen en hommels in de ontluikende bloesem. Dan kun je toch niet meer binnenblijven?

(aarggh... weet je nog van dat breifestival op de Markt....?)

Ik zocht manlief op die met zijn Ferrari 😉 de moestuin aan het frezen was. Lente-kriebels overal.

 

Toch een fijne gedachte dat ondanks alles wat er om ons heen gebeurt, sommige dingen gewoon doorgaan!

Morgen is de winkel weer open! Wil je even langskomen (om die mooie bloesem voor de winkel even te bewonderen en een bolletje wol op te pikken), maak dan een afspraak! Er is nog voldoende plek.

In de webshop heb ik nog wat zomerse sokkenwolletjes gezet - geen wol maar katoen! Je vindt ze hier terug (helemaal onderaan).









4 opmerkingen:

  1. Heerlijk he die bomen met bloesem en die strak blauwe hemel. Gelijk heb je om naar buitne te gaan. Tenslotte wordt het tegen het weekend weer 'gewoon' april weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Al die bomen in bloei is om stil van te genieten. En om weg te dromen over fijne dingen, hoe klein ook.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige plaatjes met die strak blauwe lucht.
    Kan me helemaal voorstellen dat je naar buiten "moest".

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik had mijn verrassingswol gisteren, precies op 1 april. Zoals jij had afgesproken!
    Het was dinsdag zulk lekker weer! Heerlijk om even buiten te kunnen zijn, echt genieten. Daar is de vakantie tenslotte ook voor!!!

    BeantwoordenVerwijderen