Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 24 maart 2021

Hondje

Sascha heeft in de serie Onesiegurumis (knuffeltjes die je niet meer achteraf in elkaar hoeft te naaien) een nieuw patroon uitgebracht:



Wat een droppie, weer! Deze zijn gehaakt van katoen, maar je kunt elk garen kiezen. Elk draadje heeft zijn eigen uitstraling. Het patroontje is te koop in onze winkel en via álaSascha.com

Waar ik zelf ook erg naar uitkijk is het 2e boek over sjaals "Meer Sjaals haken", ook van Sascha.


Dit boek komt uit op 11 mei 2021. Het is al wel te bestellen via onze webshop maar wordt dus in mei geleverd. Het eerste deel van Sjaals bleek een topper te zijn. Zoveel mogelijkheden met duidelijke patronen! 
En met al die nieuwe draadjes die in de winkel liggen is er weer zóveel mogelijk. 



3 opmerkingen:

  1. het heet Blij dat ik brei, maar jammer genoeg is het meeste haken. Wel heel mooie dingen, dat wel :) maar ik brei liever

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. What is in a name :-) ?
      Er staan ongeveer 1370 ideetjes met breien op dit blog, klik maar op het trefwoord "breien" onderaan dit blog.
      https://blij-dat-ik-brei.blogspot.com/search/label/Breien

      Verwijderen
  2. Ik geniet heel erg van alles brei en haakideetjes die Jeanet ons brengt!
    En van mijn prachtige verrassingspakket met garen.
    Ligt in een mand op tafel, ik aai dagelijks...
    Dank je wel Jeanet.
    Groet, Christina

    BeantwoordenVerwijderen