Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 3 februari 2020

Poppen

Grote bewondering heb ik voor amigurumi-haaksters. Natuurlijk kan ik ook zo'n geweldige pop of knuffel haken (nou ja, ik moet er natuurlijk niet te vaak "af" moeten want dan ben ik al gauw de tel kwijt) maar wat voor mij een grote hobbel is, is het in elkaar naaien.  Je wilt niet weten hoeveel armen en benen, poten en staarten ik heb gehaakt maar wat nooit tot een geheel is gekomen..... we hebben allemaal zo onze voorkeuren en kleine afwijkinkjes he? 😉


Maar voor déze zou ik dan wel weer overstag gaan....... Geweldig, zo gedetailleerd, met schoentjes en kleertjes.... Deze ontwerpen zijn van Caro Created en te koop via Etsy en/of Ravelry. Fijn om te weten: veel van deze patronen zijn ook verkrijgbaar in het Nederlands!


Hier wordt je toch gelijk verliefd op?


Foto's en patronen: Caro Created




3 opmerkingen:

  1. Ik heb ook al een poppen van haar gehaakt. Prachtige poppen en hele goede patronen. Gelukkig heb ik geen hekel aan in elkaar zetten hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ze bijna allemaal gemaakt. Hele duidelijke patronen. In elkaar zetten is ook niet mijn hobby maar omdat ze zo mooi worden valt het mee.

    BeantwoordenVerwijderen