Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 11 februari 2020

Elzie

Voor de liefhebbers van amigurumi is er weer goed nieuws! Francis van Haakgelukjes bracht een schattig nieuw patroon uit: Elzie


Door de verstevigende ijzerdraadjes in de ledematen is deze peuter in allerlei vormen te vouwen en dat levert prachtige plaatjes op! Francis haakte met Scheepjes Softfun (daar ligt onze kast vol van), dat is heerlijk zacht! Het Nederlandse patroon is te koop via Etsy of stuur een berichtje naar Francis.

 

En kun je er geen genoeg van krijgen? Vandaag kwam dit leuke boekje bij ons binnen:

Amilishly dolls - Alexa Boonstra - 1st

Nu die zak tijd nog.....
3 opmerkingen:

 1. Lieve popjes. Ja met ijzerdraad werken geeft leuke mogelijkheden. Ik heb het boek al besteld, kan er nog niet gelijk aan beginnen maar wat in het vat zit vergaat niet toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och, wat een mooie popjes van Francis, helemaal in haar stijl, hé. En dan het boek van Alexa, zo'n fijne popjes... Ik haakte vorig jaar het bloemenmeisje al. Ze zit me hier aan te kijken, zittend op de kast.
  Leuk weer, k ben toevallig in de amigurumi 'flow', hihi.
  Fijne groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De popjes zijn geweldig leuk. Een goede manier ook om je restjes garen te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...