Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 3 februari 2020

Poppen

Grote bewondering heb ik voor amigurumi-haaksters. Natuurlijk kan ik ook zo'n geweldige pop of knuffel haken (nou ja, ik moet er natuurlijk niet te vaak "af" moeten want dan ben ik al gauw de tel kwijt) maar wat voor mij een grote hobbel is, is het in elkaar naaien.  Je wilt niet weten hoeveel armen en benen, poten en staarten ik heb gehaakt maar wat nooit tot een geheel is gekomen..... we hebben allemaal zo onze voorkeuren en kleine afwijkinkjes he? 😉


Maar voor déze zou ik dan wel weer overstag gaan....... Geweldig, zo gedetailleerd, met schoentjes en kleertjes.... Deze ontwerpen zijn van Caro Created en te koop via Etsy en/of Ravelry. Fijn om te weten: veel van deze patronen zijn ook verkrijgbaar in het Nederlands!


Hier wordt je toch gelijk verliefd op?


Foto's en patronen: Caro Created
3 opmerkingen:

  1. Ik heb ook al een poppen van haar gehaakt. Prachtige poppen en hele goede patronen. Gelukkig heb ik geen hekel aan in elkaar zetten hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ze bijna allemaal gemaakt. Hele duidelijke patronen. In elkaar zetten is ook niet mijn hobby maar omdat ze zo mooi worden valt het mee.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...