Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 17 februari 2020

Van katoen........

Toen ik jong was droomde ik van een leven dat niet zo saai was. Fijn dat sommige dromen uitkomen! Ik kan van álles zeggen over mijn leven - maar absoluut niet dat het eentonig en saai is....
Zo verhuisden wij kindlief weer van Zwolle terug naar huis omdat de opleiding niet was wat ze zich ervan had voorgesteld. In september zijn er weer nieuwe kansen maar opeens moet er dan wel weer heel veel meubilair en spul thuis een plekje krijgen (wat je zo verzamelt in een half jaar...) .
Ach ja, het houdt je bezig.... 😉. Ik liep/loop zelf ook niet helemaal de gebaande wegen dus hebben mijn kinderen het vast van hun moeder.


Door de drukte was ik er nog niet aan toe gekomen om deze leuke pannenlappen te laten zien. Linda haakte deze geweldig leuke pannenlappen in 2 kleuren. Ze gebruikte hiervoor 2 bollen Catania (waarvan 1 zwart en 2 flambé). Van de restjes haakte ze nog een vaatdoekje. 


Johanna kreeg de smaak te pakken en haakte ze ook maar dan in een hele andere kleurstelling. Minstens zo leuk!


Van deze pannenlappen heb ik geen kant-en-klare pakketjes - het blijkt dat iedereen een andere kleurencombinatie wil. Maar bij aankoop van 3 bollen Catania of 2 bollen Durable Double 4 krijg je in de winkel het patroon erbij.


Woon je niet in de buurt, dan kun je het patroon bij Linda kopen via haar Facebookgroep
Neem voor pannenlappen alleen puur katoen!


5 opmerkingen:

 1. Leuke en vrolijke pannenlappen hoor. Leuk idee om de kleuren in juni bij je uit te zoeken. Dan heb ik van de zomer weer een leuk klein project.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke lapjes. En ja, dat van dochterlief, dat gebeurt in vele gezinnen. Gelukkig kunnen ze dan weer terug naar moeder. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pannenlappen zijn zowat het eerste project dat ik ooit (als kind nog) massaal haakte voor mensen in mijn omgeving. ik heb werkelijk iedereen bedolven onder de pannenlappen ooit ;) .
  En met kindlief komt vast alles goed ;) .?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Очень красивые прихватки, мне нравится. Мечты сбудутся!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat jouw dochter gewoon een nieuwe kans krijgt in het nieuwe schooljaar. Het valt niet mee om vóór een opleiding te ontdekken wat het precies inhoudt en of het echt bij je past. Beter op tijd stoppen en een ander pad inslaan dan ongelukkig met een opleiding doorgaan.
  Mooie pannenlappen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...