Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 25 februari 2020

Abonnement......

Begin januari blogde ik weer over het abonnement Handgeverfd Garen. Net als voorgaande jaren kun je je het hele jaar door laten verrassen met een streng garen die elk kwartaal op de mat ligt. Dit jaar zijn er 3 soorten waar je je op kunt abonneren: basic sokkengaren, luxe sokkengaren en een luxe garen (dat vooral geen sokkengaren is!). In de loop van deze weken stroomden de aanmeldingen binnen en de deelnames voor alle 3 de abonnementjes lopen gelijk op.


Maar nu begint het zo langzamerhand te kriebelen en volgende week ga ik een bestelling de deur uit doen van de verschillende draadjes. Omdat ik toch wat minder tijd krijg moet ik het verven een beetje beter plannen (het moet ook nog drogen - en da's best een dingetje in februari/maart als ik in grote hoeveelheden ga verven). Wil je nog mee doen? Wacht dan niet meer te lang!


Je kunt de blogpost met alle informatie hier nog eens teruglezen. En wil je gelijk bestellen? Dat kan via onze webshop. Vol = vol! Rond 1 april komt dan de eerste streng door je brievenbus......Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...