Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 14 februari 2020

Handwerkmiddag

Over een weekje houden we op zaterdag (22 februari) weer een heerlijke handwerkmiddag in onze winkel. Centraal op deze middag staat de nieuwe CAL van Haakplein. Je kunt Jolanda en Naomi deze middag van álles vragen over deze nieuwe gehaakte kabel-deken. Natuurlijk nemen ze de dekens mee.
Maar natuurlijk kun je ook terecht met andere vragen over eerdere dekens en je bent van harte welkom om deze middag gezellig met ons te haken en te breien. We zetten liters koffie en thee voor jullie klaar en natuurlijk wat lekkers. Als je wilt kun je al pakket reserveren via de webshop of in de winkel. Alle pakketten worden uitgeleverd vanaf 24 maart.


Je bent van harte welkom vanaf half 2 en uiteraard is de toegang weer vrij. Wij hebben er zo'n zin in!
Enne, je bent er zó hoor, in Arnemuiden. Een snelweg langs het dorp en om het half uur een trein en het station op loopafstand.2 opmerkingen:

  1. Ik vind het een prachtige deken. Ik kan wel haken, maar ben er geen ster in. Zou deze deken dan haalbaar zijn of is hij erg ingewikkeld?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoewel ik deze deken erg mooi vind, blijven de Cosy dekens toch mijn absolute favorieten. Ik haakte eerst de Sweet 'n Cosy voor mijn kleindochter en daarna de Cool 'n Cosy voor mijn dochter. Beide dekens worden met plezier gebruikt. Toch volg ik met veel interesse ook de nieuwe dekens en ik moet zeggen, ook dit zijn pláátjes. Voor ieder wat wils en met verschillende materialen. Super!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...