Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 22 februari 2020

Weekend!

Ziezo, ook hier is het nu weekend! Het was een enerverende week en vandaag een geweldig gezellige dag. Jolanda en Naomi hebben vandaag hun nieuwe deken laten zien en het is echt weer een plaatje! Ongelooflijk dat ze nu weer een héél andere deken hebben gemaakt, en de kabels komen prachtig uit in een effen kleur. Absoluut weer een uitdaging maar de dames zorgen - als altijd - weer voor een geweldige begeleiding, dus iedereen kan meedoen. Je leest alles nog eens terug op deze blogpost.
Onder het genot van een bakkie en een bolus werd de deken bewonderd en werd er nog een steekje gehaakt en gebreid. Helaas ben ik zelf vergeten foto's te nemen maar je vind de dekens hier nog een keer terug. De pakketten zijn nog steeds te bestellen via de webshop. Wil je toch liever een andere kleur? Neem dan even contact op! Langskomen mag natuurlijk ook altijd, dan pakken we de kleurenboeken erbij!



Helemaal flabbergasted ben ik door alle berichtjes op mijn blogbericht van gisteren. Er is niet zo veel moedigs aan hoor, en stoer ben ik al helemaal niet (ik vind het dood-eng 😂). Maar soms moet het verstand het winnen van de emoties en het gevoel he?!. Enne, ik ga niet stoppen met de winkel he?!

Maar nu even met een breiwerkje op de bank - een heel fijn weekend iedereen!


4 opmerkingen:

  1. Prachtige dekens, ik zou zo wel weer willen beginnen met een nieuwe, maar ik heb er nog zoveel waar ik mee bezig ben. Oa. Pannenlappen haken voor de hele (grote) familie, van de erfenis bollen katoen van mijn moeder. Ik geniet van je blog en verhalen, lees ze meestal en reageer zo af en toe. Na al die jaren weer in de zorg gaan, is natuurlijk ook wel heel leuk , al is het even geleden. Mensen kunnen zo leuk zijn! Ik spreek al 45 jaar uit ervaring. En vaak ook blij met jou. Lekker positief blijven. Goed van je om weer te beginnen, en in de zorg kun je ook vrij makkelijk switchen, er zijn altijd wel banen. Veel succes met alles wat je doet. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat iedereen zo positief reageert. En wat ben je met wat moois bezig op de bank. Fijn weekend nog. Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn 1ste reactie was echt wat spijtig, want nu had ik echt een gezellig molens leren kennen en een breiwonder... maar dat is egoïstisch. Je bent inderdaad nu nog in staat prachtig werk te leveren in de zorg. Jouw clientjes boffen maar als er ern zôeëgroot hart voor jen zorgt. Ja, zelfsrandig zijn is dagelijkse strijd en ik hoop evht dat je sterk genoeg bent om alle bordjes in de lucht te houden, nest als een goochelaar. Blijf vooral consequent jezelf en het komt super goed.
    Lukt het een beetje het zeil voor ons zeteltje bij Ali ? Mijn pull voor manlief wordt mooi. Leuk om breien ook, ik maak er uit de restjes nog 1 voor Levi die in juli 1 jaar wordt. Opa en kleinzoon in zelfs Arnemuidse trui. Ik bezorg je wellicht fotootje.
    Knuffel uit het stormachtige Brugge.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige deken weer. Ik ga er niet aan beginnen. Ik ben zo slecht in zulke grote projecten. Dus ik geniet gewoon mee van wat anderen er van maken.

    BeantwoordenVerwijderen