Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 4 februari 2020

Twisted!Jolanda en Naomi van Haakplein hebben voor de komende lente een prachtige nieuwe CAL ontworpen met de naam Twisted! De naam van de CAL heeft zoals gebruikelijk bij Haakplein betrekking op de gebruikte steken in het project. De naam Twisted 2020 is dan ook gekozen doordat alles gedraaid en getwist is; er worden dit jaar kabels gehaakt.

Twisted 2020 is als pakket verkrijgbaar in 2 stoere kleurvariaties: muisgrijs en jeansblauw. De Twisted wordt aangeboden als compleet pakket met voldoende garen voor het gehele project, leren label als finishing touch een centimeter welke goed van pas komt bij dit project. Er wordt gehaakt met DMC Knitty 4 en haaknaald 4 mm.De Twisted 2020 start op vrijdag 3 april en eindigt begin juni, met een stoere deken van ca. 165 cm x 205 cm als eindresultaat. De patronen, die elke 14 dagen verschijnen, zullen voorzien zijn van geschreven teksten en haakdiagrammen. Voor de gebruikte steken(variaties) is er deze keer gekozen voor een stekenbestand, waarin de steken duidelijk worden uitgelegd.
Natuurlijk hebben we de pakketten in de webshop gezet waar je alvast een pakket kunt bestellen (zonder verzendkosten!). De pakketten zijn in 2 kleuren leverbaar, jeansblauw en muisgrijs maar natuurlijk kun je ook altijd langskomen in de winkel om een andere favoriete kleur te kiezen.
Via de Facebookgroep 'Haakplein' en www.haakplein.com is de Twisted Crochet Along 2020 te volgen. Pakketten zijn per direct te bestellen en worden vanaf 24 maart uitgeleverd.Twijfel je nog? Of wil je de deken eerst een keer in het echie zien? Dat kan! Want Jolanda en Naomi komen op zaterdag 22 februari naar onze winkel in Arnemuiden om de deken te presenteren. Ze nemen beide dekens mee, je kunt ze dan alvast honderduit vragen, de dekens bekijken en voelen en uiteraard zijn de pakketten dan ook te bestellen. Ook deze pakketten worden pas na 24 maart uitgeleverd.


We gaan die dag weer een gezellige handwerkmiddag houden: Vanaf half 2 ben je van harte welkom om samen te haken en te breien, wij zorgen voor koffie,thee en wat lekkers!5 opmerkingen:

 1. Erg leuk. Maar ik kan niet haken, ik zou voor een brei deken gaan 😊.
  Gr saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige deken!
  Ik ga eens even op zoek naar meer informatie. Wie weet ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer een hele andere deken. Goh door hun eerste deken ben ik weer gaan haken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben zaterdag 22 februari zeker van de partij. Altijd gezellig, zo'n handwerk middag. Jammer dat ik zo ver weg woont, anders kwam ik beslist vaker.

  Groetjes, Carla van Heugten - Weert.


  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...