Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 24 februari 2020

Pastel

Ik weet niet hoe het jullie vergaat maar zes maanden herfst vind ik iets te veel van het goede.....
Hoewel de storm van gisteren letterlijk geen naam mocht hebben, ging het hier nog meer te keer als de vorige keren. Als er dan geen winter komt met heerlijke frisse kou, duurt de herfst wel heel lang! De wind wakkert hier al weer aan en de regent klettert tegen de ramen....


Gelukkig bracht de pakketdienst een heerlijk pakje met een voorbode van de lente!


Ik blogde vorige week over de prachtige Dauwdruppelsjaal van Sascha. Niet alleen ik vond 'm prachtig maar vele anderen ook. Een aantal kleurtjes waren snel uitverkocht en ik bestelde deze snel weer bij. En toen ik zag dat er 4 nieuwe prachtige pastelletjes leverbaar waren kon ik die natuurlijk niet weerstaan. Pastelkleuren zie je deze lente heel veel terug!


Hier wordt je toch vrolijk van? Dus even volhouden nog, die lente komt vanzelf.....
Je vindt alle kleuren van dit prachtige garen hier terug in de webshop. En het Dauwdruppel-patroon hier. Natuurlijk kun je dit garen ook voor andere lace-patronen gebruiken. En natuurlijk is het patroon ook heel geschikt voor een bol Unicat.



2 opmerkingen:

  1. Nou inderdaad. Ik heb weinig met de herfst geef mij maar een goeie winter. Het is al weer bijna maart dus 'we zijn er bijna..' hihi. Het zijn mooie kleurtjes .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Met zulke mooie kleuren is het binnen in ieder geval lente.
    (Nu buiten nog ... ;-))

    BeantwoordenVerwijderen